RESERVEDELE

Originale reservedele får du hos os!

I al beskedenhed er vi en af Danmarks stærkeste leverandører af originale reservedele til Chevrolet og Mitsubishi. Du kan trygt tage fat i os, hvis du mangler dele til din bil.

Vi har et velassorteret lager på Saturnvej i Kolding, og skulle vi ikke have den ønskede reservedel på lager, har vi en forsynings-sikkerhed på 97 % på dag-til-dag leveringer.

For at du kan afhente de bestilte Mitsubishi-dele dagen efter (vi sender også gerne ud af huset), skal vi have din ordre inden kl. 11.30. Chevrolet-dele kan normalt afhentes onsdag og fredag, når bestilling er sket henholdsvis tirsdag før kl. 10.00 eller torsdag inden kl. 10.00.

Bevar driftssikkerheden med originale reservedele

Med originale reservedele fra Mitsubishi og Chevrolet bevarer du kvaliteten og driftssikkerheden i din Mitsubishi og Chevrolet.

Originale Mitsubishi og Chevrolet-reservedele er:

  • Designet specielt til din model
  • Underkastet Producentens krævende standarder med hensyn til kvalitet og pålidelighed
  • Leveret med fuld garanti
  • Normalt ikke meget dyrere end alternative dele
Vi kender din bil og hvilke reservedele, som passer til!

Når du vælger originale reservedele, kan du være sikker på, at bilen beholder sin kvalitet og driftssikkerhed. Originale reservedele er også din tryghed for, at sikkerheden ikke sættes over styr.

Hos Karsten Juul Automobiler A/S benytter vi originale dele, eller som minimum dele af mindst samme kvalitet. Vi kender din bil, hvorfor vi kan beregne det optimale tidspunkt for udskiftning. Det betyder, at du får udnyttet de fleste sliddele optimalt.

Originalt ekstraudstyr til din Chevrolet eller Mitsubishi

Hos Karsten Juul Automobiler A/S har du også rigtig gode muligheder for at få opfyldt dine ønsker og behov for ekstraudstyr. Hvad enten det drejer sig om originale måtter til din bil, originale alufælge, nyeste originale navigationssystem, nyeste multimediaanlæg eller andet, står vi altid klar til at rådgive dig.

Et personligt præg øger bilglæden, samtidigt med at tilbehøret kan gøre din hverdag langt nemmere og mere behagelig. Vi lytter til dine ønsker, så du er sikker på at få den bedst mulige rådgivning. Kom gerne forbi hos os på Saturnvej, så kan vi hjælpe dig med at tilpasse din bil til dine personlige behov.

Copyright 2021 © Karsten Juul Automobiler A/S