AIRCONDITION SERVICE

Forestil dig en varm sommerdag, og dit airconditionanlæg begynder at strejke. Det er ikke rart! Så husk at få det vedligeholdt. Din aircondition regulerer ikke kun temperaturen inde i bilen. Den renser også den indkommende luft og holder luften ren. Derudover fjerner den også fugten fra den indkommende luft, så du undgår dug på dine ruder.

Ved et aircondition tjek kontrollerer vi niveauet af kølemiddel og tester samtidig systemet med vores særlige udstyr for eventuelle lækager.

Hos Karsten Juul Automobiler A/S tilbyder vi aircondition service på alle bilmærker. Vores automekanikere er certificerede til at udføre service på aircondition og klimaanlæg. Vi bruger det nyeste udstyr til blandt andet at trykprøve og tjekke kølevæsken.

Hvad sker der, hvis dit anlæg ikke får service?

Aircondition og klimaanlæg bør have et servicetjek minimum en gang om året.

Løber dit klimaanlæg eller aircondition anlæg tør for kølevæske, stopper anlægget. Det har samme effekt som en motor uden olie – anlægget går i stykker. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder det, og at anlægget kører så funktionsdygtigt som muligt. Det er også langt billigere at vedligeholde frem for, hvis anlægget går i stykker.

Vær opmærksom på, at et service af dit airconditionanlæg ikke er en del af det obligatoriske serviceeftersyn.

Ønsker du et servicetjek af dit klimaanlæg?

Vi tilbyder aircondition service fra 1450,- kr.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores service på både aircondition og klimaanlæg.

BOOK TID

Book tid på værkstedet nu gennem vores online bookingsystem.

BOOK NU
Copyright 2021 © Karsten Juul Automobiler A/S