SKADE/ FORSIKRINGSSKADE

Hos Karsten Juul Automobiler kan vi hjælpe dig uanset om der er tale om stenslag, ”bilka-buler” eller en større skade på din bil.

Når skaden er sket

Vi er klar til at hjælpe dig, og guider dig igennem forløbet med skaden. Kontakt os på tlf. 75581646. Har du været ude for et uheld med bilen, kontakter du blot os. Er der tale om en større skade, så kontakter du også selskabet, hvor du har vejhjælp og beder dem køre din bil til os. Hos os får du en gratis lånebil stillet til rådighed indtil du igen er godt kørende i din egen bil. Du afholder alene udgifterne til brændstof.

Vi hjælper med alt det praktiske

Vi har et godt samarbejde med alle forsikringsselskaber, og klarer hele forløbet gnidningsfrit for dig. Spørger forsikringsselskabet dig om, hvor din bil skal hen – skal du blot kræve, at den skal hen til os.

Tryghed og gratis lånebil

På vores værksted er din bil i trygge hænder – uanset bilmærke. Vores dygtige team bliver løbende uddannet og har stor erfaring i skadesarbejde. Du får naturligvis vores sædvanlige kvalitetsgaranti.

Du skal naturligvis være godt kørende i perioden, hvor du skal undvære din egen bil. Derfor får du hos os stillet en gratis lånebil til rådighed. Du afholder alene udgifter til brændstof.

BOOK TID

Book tid på værkstedet nu gennem vores online bookingsystem.

BOOK NU
Copyright 2021 © Karsten Juul Automobiler A/S